Daar staan ze dan onderaan deze pagina: de winnaars van de eerste Nacht van de Studentensport! Door hun winst kunnen ze nu door Utrecht lopen met ieder een mooi Team Utrecht vest.

Van 9 op 10 maart werd er tussen half 12 en half 5 constant gesport door de fanatieke teams, want toen werd namelijk voor het eerst de Nacht van de Studentensport georganiseerd! In vijf verschillende sporten werden de teams uitgedaagd om de strijd tegen elkaar aan te gaan. Uiteindelijk bleek het team “Gaat niet door” toch goed genoeg door te gaan door de winst in dit toernooi te pakken! Daarnaast kon iedereen ook nog genieten van de twee workshops die werden gegeven: stijldansen en krachtsport. En natuurlijk werd de derde helft ook goed benut, zodat het werkelijk een nacht van de studentensport werd.

Deze nacht werd niet zomaar georganiseerd, maar draaide om het ophalen van geld voor de RAGweek en hun goede doelen dit jaar: Stichting Leergeld Utrecht en Plusbus Erop Uit. Door de inschrijfkosten van het toernooi, de kosten voor de workshops, de verkoop van Team Utrecht merchandise en een deel van de bierprijs hebben we 273,40 euro op kunnen halen! Een mooi resultaat waar we erg trots op zijn. Op naar de volgende nacht van de studentensport!

Hierbij willen we graag het Sportcafé bedanken die een deel van de bierprijs hebben gedoneerd aan de RAGweek. Daarnaast willen we Olympos en MKB Schoonmaak bedanken, dankzij hun sponsoring hoefden we de extra kosten die de nacht met zich meebracht niet te betalen en kon de gehele opbrengst naar de RAGweek gaan. Als laatste willen we nog de studentensportverenigingen bedanken die hun sport aanboden tijdens de nacht, zonder hen hadden we niet kunnen sporten. Dus bedankt H.V. Beertje, S.B. Helios, USBF, Protos, Odysseus, U Dance en Obelix!

17310828_1404369699614701_622983890_o