STEM NU OP DE GENOMINEERDEN

10 CATEGORIEËN. 30 GENOMINEERDEN.

Stem voor 1 juli 2018 op jouw favoriet in één van de tien categorieën.

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds
Bedankt voor het stemmen!

Nicky Zaugg – USIJV The Buccaneers 

Nicky Zaugg is de ‘heart and soul’ van de Buccaneers. Als onbetwiste captain van het competitieteam gaat Nicky altijd vooraan in de strijd en met zijn ongeevenaarde skills en kennis van het spel helpt hij ook de rest van het team naar een hoger niveau. Afgelopen seizoen was Nicky samen met zijn lijngenoten Martin Fiala en Daniel Zamrsky de grote schrik van alle tegenstanders in de competitie. Deze Zwitser heeft bovendien binnen zeer korte tijd voor elkaar gekregen om bijna perfect Nederlands te spreken. Kortom, Nicky verdient deze nominatie (en wellicht wel een kans om de eerste buitenlandse winnaar van deze award te worden).

Thijs de Lange – USWV De Domrenner

Semi-prof bij Metec en lid van De Domrenner. Voor zijn uitslagen kan je hier kijken: https://www.procyclingstats.com/rider/thijs-de-lange. Afgelopen jaar was hij clubkampioen bij Domrenner en gaat dit jaar WK voor Studenten in Portugal rijden.

Matthijs Beerepoot – USSV Softijs

Matthijs is een beest, hij staat bekend als dé Softie met het beste uithoudingsvermogen. Geen enkele sportieve uitdaging is hem te groot. Zo besloot hij afgelopen jaar, na een plaatsing op de reservelijst voor het NSK Allround Schaatsen, maar aan een halve marathon mee te doen. Bij thuiskomst ontving hij een berichtje van de wedstrijdsecretaris, er was toch nog een plekje vrijgekomen! Daar zei Matthijs geen nee tegen. Vervolgens reed hij dat weekend toch nog een mooi NSK en als mooie rode kers op de taart deed hij ook nog mee met de wekelijkse (schaats)marathonwedstrijd en werd daar 3e! Zoveel sportieve activiteiten halen de meeste niet in een maand.
Op de Batavierenrace deed hij ons wederom versteld staan. Op de slotetappe rende hij met een gemiddelde snelheid van 17.67 km/h naar de 10e plek van zijn etappe. Mede door deze prestatie werd Softijs 30ste in het overall klassement.
Ook in de zomer zit Matthijs niet stil. Nadat hij vorige zomer al fietsend 475 km en 13.500 hoogtemeters aflegde in Zwitserland, heeft hij deze zomer een nieuwe reden bedacht om terug te keren naar de Alpen. Omdat een ‘gewone’ marathon nog niet genoeg is, wordt de missie de prachtige Jungfrau marathon! Een bergmarathon, waarbij er over een afstand van 40,2 km, maarliefst 1829 hoogtemeters overbrugt worden. Deze uitdaging gaan Matthijs met nog 6 andere Softies aan, waarbij zij ook nog geld inzamelen voor het goede doel. Reken maar dat hij na dit doel bereikt te hebben, wel weer iets nieuws verzint…

Bedankt voor het stemmen!

Yentl Methorst – TC de Uithof

Deze nominatie zal voor een aantal van jullie niet als een verrassing komen, want onze eigen technisch commissaris heeft in mei 2018 de titel van Nederlands Studentenkampioen tennis in ontvangst mogen nemen. Ook is zij ongeslagen uit het GNSK gekomen, heeft zij de 3(!) hoogste onderdelen tijden het RG sports Open 2018 (open toernooi van TC de Uithof) gewonnen, zelfs zonder te spelen. Daarnaast heeft zij met haar competitieteam, mix 1 op zondag, in de voorlaatste competitiedag het kampioenschap binnengehaald en daarmee zijn zij gepromoveerd naar de tweede klasse op zondag. Dit laatste is erg bijzonder omdat het bestuur van drie jaar geleden in haar driejarenplan had gezet dat de verenigingen binnen drie jaar een tweede klasse team op zondag zouden moeten kunnen krijgen. Precies drie jaar later: gelukt! Dit is mede mogelijk gemaakt door Yentl, die met haar bevreesde forehand-slice, haar sterke mentaliteit en haar enthousiasme voor tennis maar liefst 12 van de 14 wedstrijden heeft gewonnen. Alleen al deze prestaties maken dat Yentl moet worden genomineerd voor beste studentensportster 2018! Maar er is meer! Zij is niet alleen technisch commissaris bij de TC, maar zij geeft ook nog ruim 16uur per week tennisles als hoofdtrainer, waarbij komt kijken dat je af en toe meegaat op tenniskamp, indelingen maakt etc. Deze drukke meid verdient het om voor al haar prestaties en werk dat zij verzet in het zonnetje gezet te worden. Om af te sluiten is Yentl een groot voorbeeld voor studentsporters om aan te tonen dat een bestuursjaar niet afdoet aan je sportprestaties.

Frederieke Schutgens – STUdance

Frederieke danst niet alleen bij Studance, maar ze neemt ook nog losse lessen zumba. Hier laat ze zien dat ze ontzettend goed kan dansen. Ze danst letterlijk het leven door en ook buiten olympos kan iedereen van haar danstalent genieten. Niet alleen danst ze dus goed en veel, als vriendinnen haar vragen staat ze ook nog op zondag op het hockeyveld waar ze alle ballen tegenhoudt. Ze is super sportief en enthousiasmeert iedereen om samen met haar te gaan sporten. Niets is haar te dol en ze is er altijd enthousiast voor. Naast al die sportieve uren heeft ze altijd nog enorm veel energie over!

Teuntje Pelgrim – USIJV The Buccaneers

Teuntje is de grootste pilsen knaller van het team en kan ook wel ijshockeyen

Bedankt voor het stemmen!

Heren 1 – USV Protos

Heren 1 heeft dit jaar na lang strijden met bloed, zweet en tranen het kampioenschap binnen weten te slepen, waardoor ze promotie naar de eerste divisie hebben gerealiseerd! Een unicum voor een studentenvolleybalvereniging! Na 20 competitiewedstrijden, een aantal wedstrijden voor het einde van het seizoen was het dan eindelijk gebeurd. Na het hele jaar de lijst te hebben mogen aanvoeren met maar één verloren pot mag Surfspot.nl USV Protos H1 voor de rest van hun leven door met de titel: Kampioen tweede divisie C ‘17-‘18. Het was een seizoen van voorspoed, maar ook van tegenslagen, en toch stonden er 31 maart 13 fitte gasten klaar voor de eindstrijd. Een wedstrijd die mede dankzij het publiek eindigde in een glansrijke overwinning. Heren 1 gaat komend seizoen dan ook laten zien dat ze in de eerste divisie thuis horen!

Wedstrijdploeg – USWV De Domrenner

Na het fantastische seizoen 2016-2017 (met bijzonder veel overwinningen, o.a. GNSK en winst red Bull kop over kop) heeft de herenploeg van USWV De Domrenner een ongekende start van het seizoen gehad. Kopmannen Luuk Schuurmans en Matijn Straatsma pakken winst na winst met een ijzersterke ploeg achter zich. De Domrenner domineert amateur koersen in binnen en buitenland en waar Domrenners starten staan bijna elke koers ook Domrenners op het podium – het vaakst op het hoogste schavot. Vorig jaar werd de vereniging o.a.
genomineerd voor beste sportvereniging van Utrecht en de herenploeg werd genomineerd als beste studentensportvereniging. Nu dit jaar al grote koersen als de ronde van haspengouw, arden challenge en verschillende andere wedstrijden, tijdritten en ploegenklassementen gewonnen zijn, kun je er niet meer omheen: de licentiehouders van USWV De Domrenner vormen absoluut de sterkste studentenwielerploeg, maar zeker ook één van de sterkste amateurploegen in Nederland en België op dit moment.

Heren 1 – Jungle Speed

Voor het eerst in de grootveld seniorencompetitie meedraaiend, met veel spelers die voor het eerst grootveld speelden, heeft dit team het voor elkaar gekregen om meteen kampioen te worden van de 2e divisie, waardoor ze gepromoveerd zijn naar de 1e divisie! Het team was technisch en tactisch lang niet het beste van de competitie. Maar door wilskracht en teamgevoel, en door het vechten voor elke bal alsof het de laatste was, heeft het team toch op de laatste speeldag, in een directe confrontatie met de concurrent het kampioenschap binnengesleept. Deze wedstrijd werd 2 minuten voor tijd met 3-2 gewonnen!

Bedankt voor het stemmen!

Wout de Groot -USRS

Samen met Wout in de kroeg staan is eigenlijk helemaal niet leuk. In de tijd dat jij naar de bar en terug bent gelopen voor een rondje bier, heeft Wout een vrouwenschare om zich heen verzameld waar de gemiddelde Sultan in een polygaam land u tegen zegt. Een combinatie van blonde lokken, een iets rossige baard en een kaaklijn zo sterk dat je er ijzer mee kan buigen, maakt Wout voor elke vrouw woest aantrekkelijk.

Sheran Parker – USDV U Dance

Deze bestuurder van U Dance heeft de hele vereniging in z’n charme betoverd. Zo wist hij iedereen te verbazen met zijn (paal)dansmoves, is hij koning op de salsavloer en gewoonweg baas bij de stijldansafdeling. Daarnaast geeft en regelt hij als Commissaris PR Extern de meeste workshops en weet hij met zijn charme de hele groep enthousiast mee te krijgen!

Jim Strolenberg – USFV Jungle Speed

Jim heeft niet alleen de looks, hij is ook nog is een sympatieke, gezellig, aardige en een zeer charmante heer. Naast dat hij samen met zijn teamgenoten van herengrootveldteam U.S.F.V. Jungle-Speed het kampioenschap heeft binnengehaald en is gepromoveerd met het team, heeft hij ook vele weten te charmeren met zijn humor en zijn geweldige karakter.

Bedankt voor het stemmen!

Maartje Koster – USHC

Omdat deze maid tijdens een hockeytoernooi in Eindhoven zomaar werd gescout! Zelfs in kogellamme staat is deze vriendin een topmodel.

Luca ten Voorde – U-turn

Als je haar dansmoves ziet ben je zeker overtuigd…

Dorea van Wees – STUdance

Dorea, beter bekend als Dory, is een bekende van vele vrouwelijke maar ook mannelijke studentensporters binnen en buiten Utrecht. Met haar soepele dans moves en charisma weet ze iedereens aandacht te trekken in de danszalen, maar vooral op het podium. Niet alleen is deze chick leuk om naar te kijken. Nee, ze is ook prachtig van binnen. Haar enthousiasme is bewonderenswaardig, ze heeft een groot hart voor haar vereniging en is daarnaast ook nog eens heel zorgzaam. Daar wil toch iedereen een beschuitje mee eten?!

Bedankt voor het stemmen!

Nacht van de studentensport -Sportraad, Helios, Beertje, Van Slag, Protos

De nacht van de studentensport was wederom een geslaagd event. De samenwerking tussen verschillende SSV’s werd benadrukt. De hele nacht  van  00:00 – 04:00 werden er verschillende sportclinici gegeven voor een klein bedrag aan de studentensporters. Wat leverde op een mooi bedrag voor de RAG-week. Ook heeft het Sportcafé en Olympos zich ingezet zoals 

50e bestuur der USRS

Jaarlijks maakt het bestuur der U.S.R.S. zich sterk voor een maatschappelijk doel. Vorig jaar was dat stichting nazorg gehandicapten sport. Dit jaar is dat de Hersenstichting. Tijdens de Nieuwjaarsborrel in de Nieuwe Dikke Dries is er door leden maar liefst €1350,- voor de Hersenstichting opgehaald, door het veilen van diensten door Jonghe Honden. Wij hopen dat met onze gift de Hersenstichting een stap in de goede richting kan zetten op het gebied van onderzoek naar hersenletsel, en andere aandoeningen.

Odysseus Unites (Goede doelencommissie)

Vraagje. Hoeveel mensen kunnen er zeggen dat ze de dag van 10.000 zieke kindjes een beetje beter hebben kunnen maken? Juist, weinig. Wie dat wel kan, is Ody Unites. De goededoelencommissie van Odysseus heeft dit jaar voor de allereerste keer de Odysseus Benefietwedstrijd georganiseerd; twaalf uur lang voetballen, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

In het ziekenhuis liggen is stom, maar het is nog veel stommer als je pas een kleine opdonder bent die ’s nachts alleen moet slapen. Wat het leed dan een klein beetje kan verzachten, is een knuffeltje. Dan is die nacht wellicht net een beetje minder spannend. Daarom heeft Ody Unites er alles aan gedaan om zoveel mogelijk euro’s op te halen, want voor elke euro konden ze één knuffeltje aan een kindje geven. En wat hebben ze het goed gedaan! Aan het einde van de geweldige zonovergoten dag met dj’s, loterijen, veilingen en een heerlijke barbecue stond er maar liefst zo’n 10.000 euro op de teller (het exacte eindbedrag is op moment van schrijven nog niet bekend, maar volgt spoedig)! Zelfs grote namen als Virgil van Dijk en Sari van Veenendaal hebben hun bijdrage geleverd aan deze dag door hun shirt en keepershandschoenen te laten veilen. Niemand had zo’n fantastisch eindbedrag verwacht – het doel, een bescheiden €2.500,00, was binnen no-time al gehaald, maar daar hield het nog lang niet op.

Ik wil deze groep Odysseanen (Saskia, Bas, Sietske, Jur, Satyana, Marjolein, Vincent en Max) nomineren voor deze mooie prijs, omdat ze zich maandenlang kei- en keihard hebben ingezet om de dag tot zo’n succes te maken. Zonder hun tomeloze enthousiasme was deze dag er nooit geweest. Lieve Ody Unites, bedankt!

Bedankt voor het stemmen!

Fysiofabriek

Fysiofabriek is nu al een aantal jaar trouwe sponsor van USSV Softijs. Fysiofabriek heeft zeer professionele en sportieve fysiotherapeuten in dienst die uitstekende zorg kunnen leveren bij (sport)blessures en preventie. Door hun achtergrond in (top)sport kunnen ze zeer specifieke zorg leveren. Fysiofabriek levert naast het sponsoren van verschillende verenigingen ook vele extra’s. Zo komt fysiofabriek ongeveer 3-4 keer per jaar langs op de trainingen om informatie te geven over blessure preventie en om specifieke schaatstechnische tips te geven. Ook is er dan altijd gelegenheid om vragen te stellen. Ze hebben een echte passie voor sport en helpen je graag. Een sponsor die heel betrokken is en echt een stapje verder gaat!!

Sinds september 2017 is FysioFabriek de trotse hoofdsponsor van RUS. Sinds dien shinen wij op zondag op het rugbyveld met dit strakke logo op onze kit. Gezien de toch wel blessure gevoelige sport is RUS en FysioFabriek een match made in heaven! Wij zijn op die manier weer hoofdsponsor voor hen, door het aanleveren van verschillende blessures. Van kruisbanden tot ac gewrichten, wij maken ze kapot en FysioFabriek helpt ons herstellen en stoomt ons klaar om zo snel mogelijk weer op het veld te kunnen staan. Daarnaast is FysioFabriek ook erg actief betrokken bij activiteiten, zo komen ze zondag af en toe kijken langs de lijn, nemen ze deel aan onze open trainingen en ze staan altijd open om samen een biertje te drinken. Kortom FysioFabriek is de beste studentensponsor van 2018! Ze zijn sportgericht, vernieuwend en borrelen graag mee met ons studenten!

De Hollandse Pot enzo

Sinds drie jaar kunnen we eindelijk met het heugelijke nieuws komen dat we bij onze prachtige vereniging een nieuwe hoofdsponsor hebben! Jacco van Elteren, eigenaar van Hollandse Pot enzo…, is een cateraar gespecialiseerd in -je raadt het al- stampotten. Naast dat hij een chef van buitengewone klasse is, heeft hij ook een enorm hart voor studenten en studentensport. Sinds een klein jaar een groot van geworden van USVV Odysseus ’91, waar hij ook echt voor de lol komt kijken naar onze wedstrijden. Tegenwoordig is de beste man al veel meer dan slechts een sponsor, maar al echt een mooi onderdeel van onze vereniging. Wij zijn bijzonder blij en dankbaar dat hij ons steunt en daarom willen wij graag hem als studentensportsponsor van het jaar!

Café Domkop 

Domkop is de ideale stamkroeg voor studentensportverenigingen. Baas Willie is relaxed en houdt van de goede sfeer die de studentensporters brengen. Hij is nooit te beroerd om zijn café een extra dag open te doen of samen met de verenigingen een evenement te organiseren. Hierdoor komen we natuurlijk graag bij hem op bezoek. Omdat hij meerdere verenigingen sponsort, is hij dé studentensportsponsor van 2018!

Bedankt voor het stemmen!

TC de Uithof – Tennis


TC de Uithof, studententennisvereniging.
De leukste, sportiefste en gezelligste SSV van Utrecht! Zelfs zo leuk dat huidige bestuurders van STUdance en USHC ook al zijn besmet met het uithofvirus en zich volgend jaar bij TC gaan inschrijven!
Een van de leukste dingen aan TC is het laagdrempelige karakter waarbij iedereen welkom is en gerespecteerd wordt. 550 verschillende personen met één passie: tennis en gezelligheid. Niets is verplicht, maar alles mag. Wij organiseren wekelijks activiteiten en hebben 22 commissies waarin iedereen zijn talenten kwijt kan!
Hoogtepunt van 2018: het NSK! Een extravagant weekend vol tennis, spellen, gezelligheid en studenttennissers uit het hele land. En natuurlijk ook het behalen van de tweede klasse door mix 1 zondag, het introduceren van mentale training en training in groepen van 4, het organiseren van de leukste feesten en weekenden en nog veel meer mogen niet ontbreken. 

SB Helios – Badminton


Gezelligheid? Daarvoor moet je bij Helios zijn! In het afgelopen jaar zijn de leden veel actiever geworden en is de opkomst bij evenementen verdubbeld. Met meer dan de helft van de leden die actief zijn, is Helios een super gezellige vereniging op en buiten de baan. Nieuwe leden vallen volgens hun eigen zeggen in een ‘warm bad’ als ze bij de vereniging komen. Iedereen is welkom en doet mee: of je nu net begint met badmintonnen of dat je op nationaal niveau speelt.

USZ&WF Het Zinkstuk – Zwemmen en waterpolo

Natuurlijk lijkt Het Zinkstuk op het eerste gezicht een gewone studentensportvereniging, maar wanneer je onder het oppervlakte kijkt en een duik in het diepe neemt kom je er al snel achter dat Het Zinkstuk eigenlijk iets heel speciaals is. Lid zijn van Het Zinkstuk geeft een intens gevoel van innerlijke rust en gelukzaligheid. Elke training voelt als thuiskomen van een lange vakantie en voor het eerst weer in je eigen bed slapen. Elke activiteit voelt als een warme douche nadat je volledig nat bent geregend. Het Zinkstuk is niet alleen een plek om jezelf te zijn maar ook om jezelf te ontwikkelen. Niet alleen op sportief vlak maar ook sociaal. Bij Het Zinkstuk worden namelijk vriendschappen voor het leven gevormd en vinden sommigen zelfs hun grote liefde (er was deze maand een Zinkstuk wedding, nu nog wachten op Zinkstuk babies). Het Zinkstuk biedt iedere student een sportieve en sociale studententijd en ik hoop dat dat nog heel lang zo blijft. Ik voel mij thuis bij Het Zinkstuk en vele anderen met mij. Daarom moet Het Zinkstuk genomineerd worden als leukste studentensportvereniging.

Bedankt voor het stemmen!

Maurice Thijssen – USRS

Sinds jaar en dag geeft Maurice de Jonghe Honden der U.S.R.S. op vrijwillige basis training. Mau, societyman in hart en nieren, liep zelf in 1994 als Jonghe Hond het veld op. Sindsdien is hij altijd betrokken gebleven bij de U.S.R.S.. Deze carrière van 24 jaar U.S.R.S. heeft dit jaar tot het heuglijke feit van Maurice 500e wedstrijd voor de U.S.R.S. geleid! Wij zijn trots zo’n societyman in ons midden te hebben, en we willen Mo op deze manier extra bedanken voor zijn inzet door de jaren heen.

Eline Punt – USFV Jungle-Speed

Eline heeft zich dit jaar als secretaris van U.S.F.V. Jungle-Speed niet alleen op en top ingezet voor de vereniging maar ook voor floorball in Nederland. Ze heeft meegeholpen met meerdere brainstormsessies en organiserende activiteiten van de Nederlandse Floorball bond. Ze heeft zelfs het NK floorball naar Olympos weten te halen en geholpen tot een succes te brengen. Naast dit alles zet ze zich niet alleen in als secretaris van U.S.F.V. Jungle-Speed maar ook als commissielid in meerdere commissies van U.S.F.V. Jungle-Speed om de leden van de vereniging een nog actievere en leukere tijd te bezorgen.

Michelle Maessen – USDV U Dance 


Michelle Maessen was 5 jaar geleden bestuurder van U Dance en heeft haar bijdrage het hier niet bij gelaten, zo heeft ze gedurende haar U Dance lidmaatschap vele commissies gedaan, landelijke en Europese studententoernooien georganiseerd (+500 deelnemers die ook blijven overnachten), assisteert ze de docent tijdens de lessen en maakt ze dit jaar voor de 3e, 4e of 5e keer de almanak (ik ben inmiddels de tel kwijt). Daarnaast vrijwilligt ze voor vele evenementen (NTDS, ETDS, Afdansen en Gala). Zonder Michelle zou U Dance jaren geleden al ingestort zijn, so super thanks girl!

Bedankt voor het stemmen!

 Jasper Keijzer & Tamar op den Kelder – Odysseus’91

Tamar en Jasper is echt het beste trainersduo die Odysseus (en heel Utrecht) ooit heeft gekend! Sinds dat ik vier jaar geleden bij Odysseus ben begonnen heeft Tamar ons opgevangen bij Heren 3 en een hecht team van ons gemaakt. Het jaar daarop heeft Jasper zich bij Tamar aangesloten en zijn ze een onlosmakelijk trainersduo geworden.
Niet alleen zijn ze de beste in het neerzetten van prestaties, namelijk hebben ze ons van de 4e klasse naar mogelijk de 2e klasse gebracht, ze zijn hiernaast ook nog eens toppers is het aansturen van de derde helft. Zo heeft Tamar ons na de eerste training het goede voorbeeld gegeven om op de wc in slaap te vallen en ’s ochtends door de schoonmakers wakker gemaakt te worden.

Helaas gaan ze de (verdiende) stap maken en volgend jaar samen heren 2 trainen/coachen. Dit duo verdient het om het beste trainersduo van het jaar te worden!!

Peter Jansen – USWV De Domrenner 

Een van Peter’s bijnamen binnen de vereniging is al: De beste wedcom die nooit wedcom is geweest. (Peter was ooit penningmeester). Maar dit jaar lijkt hij serieus bezig met de carriereswitch tot ploegleider (coach in andere sporten). Dit doet hij fantastisch, bidons aangeven, mensen van ongevraagd trainingsadvies voorzien. Peter is een geweldig ploegleider! Hij heeft dan ook stage gelopen bij een semi professioneel wielerteam, namelijk bij SEG racing academy.

Sylke Haverkorn – RUS

Op haar 17e begon Sylke met rugbyen en binnen een maand zat ze al in het Nederlands team en trainde ze kei hard voor de Olympische spelen. Die spelen zijn er helaas niet van gekomen, maar in 2015 is Sylke wel uitgeroepen tot beste speelster van Nederland. Talent is er dus zeker! Onze coach is een RUSje in hart en nieren. Zelf heeft ze meerdere jaren voor RUS gespeeld en met RUS meerdere malen de titel ‘Landskampioen’ behaald. Wegens een hardnekkige knieblessure werd spelen helaas geen optie meer, waardoor Sylke zich vol is gaan storten op het coachen en trainen van RUS. En hoe! Als enige vrouw in Nederland is Sylke inmiddels in bezit van Rugby Oefenmeester 3! Naast de dames van RUS is ze ook nog voorwaartsen coach van Rugby Club Diok (te Leiden), waar ze 900 kg in bedwang houd. Als enige vrouw in de Nederlandse Heren Ereklasse hielp ze de heren van Diok dit jaar naar een fantastische 3e plek! Sylke is een groot voorvechtster voor damesrugby. Ze zet zich 6 dagen per week in voor deze prachtige sport, naast haar baan bij Harten voor Sport in Utrecht.

Het mag duidelijk zijn waarom we onze coach en trainer nomineren voor coach van het jaar! Haar grote passie voor rugby, haar talent en haar power maakt Sylke een coach als geen ander!

DE CATEGORIEËN ZIJN

Beste mannelijke en vrouwelijke-studentensporter

best presterende studentensport-team

Knapste mannelijke en vrouwelijke studentensporter

Beste maatschappelijke sport(ieve)actie

De studentensportsponsor van het jaar

De leukste studentensportvereniging

Winnaar USP Gouden Voorzet

Vrijwilliger van het jaar in de Utrechtse studentensport

Coach of trainer van het jaar in de Utrechtse studentensport