Domstad Devils bestaat 15 jaar en is een actieve lacrossevereniging met zo’n 100 leden. We hebben meerdere mannen- en vrouwenteams en een jeugdteam, en spelen op verschillende niveaus. Lacrosse is een teamsport die gespeeld wordt met een kleine, harde, rubberen bal en een stick die een crosse of lacrosse stick genoemd wordt. Het wordt ook wel de snelste teamsport op twee benen genoemd.

Wij trainen op maandag-, woensdag- en/of vrijdagavond, afhankelijk van het team waar je in speelt en onze locatie is Sportpark Overvecht Noord. Naast trainingen spelen we ook wedstrijden op zondagen (niet elke zondag) tegen andere lacrosseverenigingen in Nederland. Ook delen we een clubhuis, waardoor we voor training bijvoorbeeld samen kunnen eten en na training een drankje of activiteit kunnen doen.

Aangezien lacrosse pas sinds 2000 in Nederland te spelen is, heeft bijna niemand voorgaande ervaring en kan je samen met andere teamgenoten de sport leren kennen.

Voor een kleine basis uitleg: zie onze Netjebal voor Dummies filmpjes op onze Instagram (@domstaddevilslacrosse). Zoals deze waarin Robert uitlegt hoe te gooien en vangen met een stick!

https://www.youtube.com/watch?v=PlqXj_kSht8

Heb je een vraag, mail ons dan: secretary@domstaddevils.nl.