MISSIE

Team Utrecht realiseert een verenigingoverstijgend teamgevoel voor iedere Utrechtse studentensporter. We brengen sporters van een grote verscheidenheid aan sportachtergronden samen onder hetzelfde wapen. We stimuleren onderlinge ontmoeting en samenwerking en maken deelname aan (inter)nationale sportevenementen uit naam van het team mogelijk. Team Utrecht maakt van alle studentensportverenigingen samen een groter geheel met sterke uitstraling.

 

VISIE

Met alle leden van de Utrechtse studentensportverenigingen vormen we samen Team Utrecht. In de sport uitkomen voor onze prachtige grachtenstad is wat ons verbindt. Op water en ijs, het veld en in de zaal dragen wij het wapen van Team Utrecht. Van trainingslid tot internationaal toernooi, van voorbespreking tot diep in de derde helft: samen maken we van Utrecht de gezelligste, grootste en meest prestigieuze studentensportstad van Nederland!

 

PARTNERS VAN TEAM UTRECHT

Sportcentrum Olympos is het universitaire studentensportcentrum en is daarom de thuisbasis van Team Utrecht. Sportcafé Olympos is onze sportieve en gezellige stamkroeg. Team Utrecht wordt daarnaast gesteund door: Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en de Gemeente Utrecht. Team Utrecht ondersteunt zelf het Wilhelmina KinderZiekenhuis, dit is een van haar maatschappelijke partners!

 

Team Utrecht op Instagram

There are not media published by you.