HV Beertje is de studentenhandbalvereniging van Utrecht. We zijn een niet al te grote maar wel erg gezellige vereniging. We trainen 2 maal per week op dinsdag en vrijdag en na de training zijn er altijd wel Beren in om nog een drankje of 2-3 te doen in het Sportcafé. Beertje is voor iedereen, van eredivisiespelers tot mensen die nog nooit een handbal aangeraakt hebben. Wij zorgen voor een leuke, leerzame en vooral gezellige training; het enige wat jij moet doen is je goede humeur en zin meenemen. Naast onze eigen trainingen gaan we ook ieder jaar naar een aantal toernooien verspreid over het hele land. Dit gebeurt meestal nadat de competitie is afgelopen in de maanden april-juli.
HV Beertje is niet alleen maar handbal, we organiseren ook maandelijks een activiteit die niets met handbal te maken heeft. Hierbij kun je denken aan spelletjesavond tot bubbelvoetbal. Daarnaast houden wij ook maandelijks een borrel in de stad.

Je kunt wel zeggen dat Beertje alles is wat je nodig hebt in je studententijd. Mocht je nu super geïnteresseerd zijn geworden in Beertje en mee willen trainen? Onze mail is bestuur@hvbeertje.nl. Als je het nog niet zeker weet en nog wat meer info wilt dan kan je terecht op onze website: www.hvbeertje.nl