Wil jij een goede summerbody, vind je fitness saai zonder een duidelijk doel of wil je letterlijk sterker in je schoenen staan? We got you! Wij zijn Obelix en wij tillen onze leden naar een hoger niveau. Dit doen wij door krachtsporters een community van circa 100 leden te geven waarin zij hun sport kunnen beoefenen.

Binnen de vereniging staat krachtsport dus centraal, waarbij we begeleiding bieden bij de volgende vijf sporten:

  • Powerlifting
  • Bodybuilding
  • Gewichtheffen
  • Calisthenics
  • Strongman

Deze begeleiding bieden wij in de vorm van lessen en clinics van externe experts, coaching en natuurlijk voor wie dit wil; gezamenlijk deelnemen aan wedstrijden! Voor iedereen is er wel iets te vinden in Obelix, zo kunnen studenten die geen eerdere ervaring hebben kennis maken met de verschillende sporten, kunnen beginners meer ervaring en kennis opdoen, en kunnen gevorderden hun techniek perfectioneren en de competitie aangaan met onze sterkste leden. Dit doen wij allemaal in Kratistos, het krachthonk van Olympos.

Verder bieden we ook leuke activiteiten, bijvoorbeeld ons befaamde Bulkfest met eetwedstrijden, onze jaarlijkse reis en natuurlijk borrels.

Wil je meer weten over lidmaatschap, onze sporten, of heb je een andere vraag? Kijk dan op onze website: http://www.skvu.nl/ of stuur een mail naar info@skvu.nl