Wat is SPIN?

SPIN Boardsports is een studentensportvereniging in Utrecht die vijf verschillende boardsporten beoefent: kitesurfen, golfsurfen, snowboarden, wakeboarden en skateboarden.

Wat bieden wij?

We bieden elke maand tripjes en activiteiten aan! Deze worden georganiseerd door onze commissies. Je krijgt korting op deze activiteiten zodat de tripjes goedkoper zijn dan wanneer je ze zelf zou organiseren. Verder hebben we gebruik van (WhatsApp)groepen waar mensen met per sport met elkaar kunnen afspreken om te gaan board of om te gaan chillen. Kortom: FEEST!

Ook hebben wij doorgaans op maandagen zogeheten flateravonden. Café de Flater is onze homebase. De Flateravonden zijn de uitgesproken momenten om een flink bij te kletsen en een gezellig biertje weg te zetten.

Kortom: SPIN biedt jou vrienden om samen te boarden en stoked te zijn 4 life.

Wat wordt er van jou verwacht?

SPIN is een boardsportvereniging waarbij je zelf kan bepalen hoeveel tijd je aan dingen besteedt. Je kan in een commissie gaan (wat een aanrader is!) maar je kan ook met veel activiteiten mee gaan om zo je boardskills te verbeteren.

Er zijn geen verplichtingen (behalve de SPINtro). We vinden dat iedereen moet doen waar hij/zij zelf behoefte aan heeft.

Wat zijn de kosten?

In 2021-2022 is de contributie van SPIN €150. Hier zitten geen trips bij gerekend, deze moet je los van je contributie betalen. Wel krijg je een dikke korting vanuit SPIN en worden zo tripjes veel goedkoper dan wanneer je zelf op trip zou gaan! Elk jaar dat je langer bij SPIN zit hoef je minder te betalen.