In 1993 is STUdance opgericht door een paar enthousiaste meiden. Inmiddels is zij uitgegroeid tot de grootste studentendansvereniging van Nederland met bijna 300 leden! Één van de doelen is om goedkope en goede danslessen aan te bieden voor studenten. Op dit moment verzorgt STUdance lessen op verschillende niveaus in de stijlen jazz, klassiek ballet, hiphop, streetdance, moderne dans en een mixles. Voor deze lessen heeft STUdance professionele docenten in dienst. Naast de reguliere lessen heeft STUdance ook een project waarbij leden onder begeleiding een eigen choreografie kunnen maken, genaamd ChoreoLab. Het dansseizoen wordt afgesloten met een grote eindvoorstelling in de Stadsschouwburg Utrecht.

Naast het sporten kent STUdance natuurlijk veel gezelligheid; twaalf commissies zorgen het hele jaar door voor allerlei leuke activiteiten! Van de vaste borrels, feestjes en het gala tot workshops, theateruitjes en de onvergetelijke weekendjes weg.

Wil je meer weten over STUdance? Tijdens de UITweek en onze open lesweek kan je terecht met al je vragen of mail je vragen naar info@studance.nl.

Mocht je geïnteresseerd zijn om in de zomer een uitgebreidere informatiemail over de open lesweek en inschrijving te ontvangen, dan kun je een mailtje sturen naar secretaris@studance.nl. Onze secretaris zal jou dan op een interesselijst zetten, zodat je overal van op de hoogte wordt gehouden!