U.S.T. Traiectum is een kleinschalige tafeltennisvereniging gevestigd op Olympos, in Utrecht. U.S.T. Traiectum is opgericht op 22 November 2011 door 4 vrouwen. Wij dragen onze roze clubskleur dan ook met trots! Bij U.S.T. kent iedereen elkaar en zijn de banden hecht.

TRAININGEN

Op vrijdagavond trainen wij van 19.15 tot 22.15 uur. De training bestaat uit vrij spelen tot verschillende trainingen op verschillende niveaus! Er is dus voor ieder wat wils. Het niveau van spelers bij U.S.T. Traiectum is erg gevarieerd, namelijk van beginners tot aan tweede klasse. Hierdoor is er altijd wel iemand om mee te trainen en kun je veel van elkaar leren. Naast de trainingen wordt er zo mogelijk nog lang nageborreld in het sportcafé, waar de leden dan vaak tot in de late uurtjes te vinden zijn. Naast de trainingen biedt Traiectum ook de mogelijkheid tot het spelen van competitie, hetgeen vaak plaats vindt op dinsdagen. Met korte reistijden in de dichte regio midden kan je het wekelijks opnemen tegen teams van andere clubs.

GEZELLIGHEID VOOROP

Gezelligheid staat voorop bij U.S.T. en dat is ook te merken. Naast trainingen en competitie worden er met regelmaat activiteiten georganiseerd voor de leden. Denk hierbij aan bowlen, poolen en lasergamen, vaak met een borrel achteraf. Als het niet mogelijk is om de activiteiten in persoon te doen worden er vaak ook online vervangingen geregeld. Ook doen we regelmatig mee met verschillende toernooien in het land en gaan we vaak met z’n allen naar een leuk feestje in de stad. Verder organiseert de vereniging naast kleine interne toernooien ook elk jaar een groot open toernooi, en vindt er jaarlijks een legendarisch ledenweekend plaats.

U.S.T. is een SSV bij Olympos. Wij krijgen onder andere subsidie van Olympos voor onze leden. Als student is het verplicht om een OlymPas te hebben, pas dan kun je lid worden van een SSV bij Olympos.

Kortom, U.S.T. is een gezellige en hechte vereniging waar je gewoon een keer moet zijn geweest. Wil je een keer komen kijken? Dat kan natuurlijk, wij bieden 3 vrijblijvende trainingen aan! Geïnteresseerd? Stuur dan gerust een mailtje naar ust.traiectum@gmail.com.