Weet jij nog maar net wat “de handstand” is, of spring je als warming-up een yurchenko? Wil je graag met een trainer hard trainen voor een KNGU-wedstrijd of juist gezellig meedraaien met een leuk groepje? Bij beide zit je bij U-turn goed! Onze studententurnvereniging telt zo’n 100 (mannelijke en vrouwelijke) leden, allemaal student en van zeer verschillend niveau.
Nu hebben we ook nog eens het geluk in een volledig ingerichte turnhal te mogen trainen. Op zondag, maandag en donderdag kun je op de Grebbeberglaan 1 volop gebruik maken van onze trampolinebanen, schuimblokkenbak en meerdere tumblingbanen. Naast trainen zijn ook gezelligheid, activiteiten en de derde helft erg belangrijk bij onze vereniging. Met meerdere commissies hebben we volop borrels, activiteiten en uitwisselingen. Ook hebben we een paar keer per jaar een studentenwedstrijd, waarbij we in een andere stad voor prijzen strijden en het afmaken met een groot feest. Voor ieder wat wils dus.
Wil je meer weten over contributie, trainingstijden, enzovoorts? Kijk dan op onze website: http://www.uturnutrecht.nl/ of stuur een mail naar u.turn.utrecht@gmail.com.