Welkom bij US Beat It! Wij zijn dé studentensquashvereniging van Utrecht!
Wekelijks organiseren wij op donderdag een clubavond op Sportcentrum Olympos. Hierop kun je iedereen uitdagen om te squashen, en achteraf kun je gezellig komen borrelen in het sportcafe. Verder zijn er ook trainingen, toernooien, en interne en externe competitie! We hebben leden op alle niveaus, van beginners tot gevorderd. Sommige leden houden het bij een keer per week squashen, anderen vinden vijf keer eigenlijk nog te weinig! Elke doelgroep is dus welkom bij US Beat It; of het je nou alleen om de gezelligheid gaat, of dat je graag je mede-squashers laat zien wat je in huis hebt!

Squashen is natuurlijk niet het enige wat wij doen, we organiseren ook feestjes, spelletjesavonden, een kroegentocht, liftweekend en nog veel meer! Hiervoor hebben we een aantal commissies, zodat de leden zelf de evenementen kunnen organiseren die ze het leukste vinden!

 

Het lijkt ons leuk jou eens te zien op een van onze clubavonden, elke donderdag van 20:00 tot 23:00! Wil je meer weten? Kijk dan op https://www.usbeatit.nl, of mail ons op bestuur@usbeatit.nl