Snelle hardlopers voor het Universiteitsteam gezocht!

Ben jij of ken jij iemand die supersnel kan hardlopen? Sneller dan het licht? Die voorbij gezoefd is voordat we überhaupt naar je hadden kunnen kijken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor de universiteitscompetitie van de Batavierenrace (28–30 april 2017) wij namelijk weer op zoek naar de snelste studentenlopers die de stad Utrecht te bieden heeft. De Batavierenrace is een estafetteloop van Nijmegen naar Enschede met een totale afstand van 175 km, die afgelegd wordt in 25 etappes van rond de 7 km (16 heren- en 9 damesetappes). Daarnaast is het ook nog eens een heel gezellig evenement, met na afloop het grootste studentenfeest van Europa. Binnen de strijd tussen alle deelnemende studentenverenigingen om als snelste in Enschede te zijn, is daar ook nog de universiteitscompetitie.De prestigestrijd, de titanenstrijd, de strijd waarin wij, Team Utrecht, alle universiteitssteden willen laten zien dat wij de besten van heel Nederland zijn. En daarvoor zoeken wij jou!
Dus ben jij een snelle loper en wil je samen met 24 andere studenten strijden om de winst in de meest prestigieuze strijd binnen de Batavierenrace? En daarna gezellig het Batavierenfeest met dit topteam meepakken? Stuur dan een mailtje naar evenementen@sportraadutrecht.nl. Voor meer informatie kan je kijken op https://www.sportraadutrecht.nl/teamutrecht-university-team/ of bellen naar 06-11297695.

Geef een reactie