VERHALEN VAN DE VOORZITTER #6

HALFWAY THERE

Nog 24 weken zijn wij het Sportraad bestuur, wat betekent dat wij over de helft van ons bestuursjaar zijn.
Afgelopen week was dan ook onze halfjaarlijkse ALV, waarbij wij de besturen hebben verteld wat wij het eerste halfjaar eigenlijk hebben uitgespookt. Dat was eigenlijk ontzettend veel al staan we daar zelf nauwelijks bij stil....
Na onze hALV werden er ook nog 'een paar' biertje gedronken bij Olympos, waarna we besloten het feestje voort te zetten bij Softijs. De volgende ochtend hadden we het zwaar, maar onze presentatie bij de UU open dag werd, ondanks technische mankementen, goed ontvangen!

Inmiddels zijn we al weer druk bezig voor het tweede halfjaar, want mooie plannen hebben we nog genoeg. Zo is Linda druk bezig met het vernieuwen van Team Utrecht, waarvan we op 19 juni (sneakergala) een nieuw logo zullen onthullen! Sonia gaat zich vermaken met de komende Olympas subsidie deadline en Niels zijn agenda is al lekker vol door de lobby.

Zelf was ik vanochtend met onze WKZcie op pad. We brachten een bezoek aan het Wilhelmina KinderZiekenhuis om uit te zoeken welke mogelijkheden er zijn voor een leuke activiteit. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus de commissie kan hard aan het werk. Zij organiseren op 23 april een 'sportnacht' om geld op te halen voor het WKZ. Daar wil je zeker bij zijn, dus houdt onze social media (@team_utrecht)  in de gaten!

Ondertussen zijn wij ook op zoek naar onze opvolgers, want op 26 augustus zullen wij het stokje overdragen aan bestuur 51. We hopen dat jullie onze mooie flyers al hebben zien hangen of onze banner ergens hebben zien staan! Mocht 51 helemaal je getal zijn, of is dit verhaal hetgeen wat je over de streep trekt, stuur dan een mailtje naar voorzitter@sportraadutrecht.nl voor meer informatie!

Dan wordt het voor mij tijd om mijn telefoon op te nemen, tot de volgende!

Liefs,
Talita