Een bestuursjaar bij de Sportraad – De voorzitter

Beste lezers,

Met deze blog zullen we jullie tweewekelijks een persoonlijke update geven van onze bezigheden voor de Sportraad. Aan mij de eer om af te trappen!

De afgelopen tijd ben ik met name druk geweest met het voorbereiden van de halfjaarlijkse ALV en de brainstormsessie. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het beleid van de Sportraad en de ALV is dan ook een belangrijk moment om stil te staan bij wat je dit jaar hebt bereikt als bestuur en of je wel bezig bent met het uitvoeren van je beleid. We zijn tevreden met de resultaten tot nu toe, maar er is nog ontzettend veel wat we willen doen en oppakken. Zo willen we de Wegwijzer op de schop nemen, alle partijen binnen de gemeenteraad spreken voor de wissel ten behoeve van de verkiezingen en hopen we een grote sponsor binnen te halen. Daarnaast staan ons nog grote evenementen te wachten zoals de Roze Zaterdag, Batavierenrace, GNSK, het Gala en de UIT-week.
Omdat wij als Sportraad tenslotte de belangenbehartiger zijn van de studentensport hebben wij in de aanloop naar onze ALV besloten een enquête te versturen naar de bestuurders en daarnaast een brainstormsessie te organiseren om de studentensporters en andere betrokken externe studentenorganisaties te laten brainstormen over vier pijlers: de structuur en de duurzaamheid van studentensport, de campus en Team Utrecht. Ik ben heel blij met de betrokkenheid van alle aanwezigen en met de resultaten. Deze zijn we nu aan het uitwerken en we zijn met vol enthousiasme het tweede deel van ons jaar begonnen!

Hierbij nog wat mooie kiekjes van de HALV en de Brainstormsessie:
IMG_1382

IMG-20170303-WA0011

IMG-20170303-WA0002

Geef een reactie