VERHALEN VAN DE VOORZITTER #10

VAKANTIE NAAR KANTOORD

Altijd beginnen met het bedanken van inspiratiebronnen, dus bij deze credits naar Lin voor de titel

Hoewel voor veel studenten de vakantie inmiddels is begonnen, zitten wij nog even tot over onze oren in het werk.
Op 20 juli vindt namelijk onze 3e ALV nog plaats. Geen ideale datum, maar wel het moment om te gaan beslissen over het plan voor de komende jaren. Het afgelopen jaar zijn we hard bezig geweest met het opstellen van een nieuw meerjarenbeleidsplan en met hulp van een fantastische werkgroep, oud-bestuurders en SSV input hebben we er een mooi plan van kunnen maken. Waar het lastig is om in te schatten hoe de wereld er over een aantal jaar uitziet, is het wel ontzettend leuk om de ambities voor de studentensport in Utrecht op te kunnen schrijven.

Een van de ambities uit het nu nog huidige meerjarenbeleidsplan was het organiseren van Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) 2021. Helaas is het in de huidige omstandigheden lastig om voldoende sponsoren te vinden voor zulke grote evenementen. Samen met StudentenSport Nederland en alle andere sportkoepels zoeken we dan ook naar mogelijkheden om het GNSK2021 toch plaats te laten vinden. Of het al dan niet in Utrecht gebeurd, is inmiddels bijzaak geworden. Maar dat het GNSK er moet komen, dat is iets waar wij allen volledig achterstaan. Wil jij ons helpen dit mogelijk te maken? Via deze link kom je op een crowdfundingspagina, waar je ook meer informatie vind over deze actie. https://crowdfundingvoorclubs.nl/studentensport/goal/supportpage/team-utrecht-17
Bijkomend voordeel: Bij een donatie van 15euro ontvang je mooie Team Utrecht sokken! Die wil je natuurlijk hebben!

Ondertussen zijn we ook nog druk bezig met de UIT en met de onthulling van de winnaars van de Gouden Voorzet en het nieuwe Team Utrecht logo. Ook het inwerken van het kandidaatsbestuur kost tijd, maar gelukkig is dat ook heel leuk. Heb je het onthullingsfilmpje al gezien? Check hiervoor onze Facebook of Instagram!

Vakantie zit er voor ons dus nog even niet in. Onze huidige besteming is Kantoor(d), maar dat neemt niet weg dat we jullie een hele fijne vakantie wensen!

Liefs,
Talita