VERHALEN VAN DE VOORZITTER #9

4+2 = 51 ?

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen en vol trots vertellen dat wij 6 opvolgers gevonden hebben! Er zullen dus 6 in plaats van 4 bestuurders aan het roer komen te staan van de Sportraad. Als alles goed gaat bestaat het 51e bestuur der Vereniging Sportraad Utrecht uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, vice-voorzitter en 2 commissarissen sport. Ik zou graag van de daken willen schreeuwen wie het zijn, maar daar moet ik toch echt nog even mee wachten. Wij willen graag de verenigingen bedanken voor hun inzet tijdens onze zoektocht en zijn blij met deze uitkomst! Hou vooral onze socials in de gaten voor de onthulling van ons kandidaatsbestuur.

Afgelopen weekend zou eigenlijk het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap 2020 (GNSK2020) in Enschede hebben plaatsgevonden. Helaas kon ook dit prachtig evenement niet doorgaan door het coronavirus. We willen vanuit Utrecht wel graag het organisatie comité in Enschede bedanken voor hun geleverde inspanningen!
Inmiddels wordt er samen met StudentenSport Nederland en alle andere sportkoepels in Nederland hard gewerkt om GNSK 2021 wel mogelijk te maken. Het waar, wanneer en het hoe moet allemaal nog worden uitgezocht, maar we hopen natuurlijk dat dit evenement volgend jaar weer op de agenda staat en dan wel doorgang kan vinden. Op onze social media zullen we jullie zeker op de hoogte houden van de vorderingen omtrent het GNSK 2021.

Waar ik in het begin van het jaar toch echt wel het idee had dat het in de maand juni wat rustiger zou worden, moet ik daar nu op terug komen. We willen nog van alles afmaken en er liggen nog allerlei nieuwe projecten waar we toch ook nog even aan moeten beginnen. Daarnaast zorgt de gehele corona crisis natuurlijk ook voor extra werk. Een extra ALV lijkt dan ook niet te vermijden, dus de bestuurders van de verenigingen zullen binnenkort een uitnodiging hiervoor ontvangen. Het echte werk roept mij op dit moment dan ook weer, dus moet ik het schrijven van dit stukje toch echt gaan afronden.

Blijf gezond & tot snel,

Liefs,
Talita