VERHALEN VAN DE VOORZITTER #11

DE ÉÉN NA LAATSTE

Terwijl de mussen buiten van het dak vallen van de hitte, zit ik binnen mijn achterstallige to-do's weg te werken. De afgelopen dagen heb ik mij namelijk als strandwacht aan de Haarrijnse plas mogen vermaken en op je telefoon kijken is dan toch niet echt handig. Eén van mijn vele to-do's was deze blog en aangezien dat aanzienlijk leuker is dan het tekstueel verbeteren dan ons jaarverslag, doe ik nu mijn best te bedenken waarover ik nu weer ga schrijven.

Inmiddels is het half augustus en is het bijna tijd geworden om het bestuursjaar achter ons te laten. Gelukkig is dit pas #11 dus kan ik in verhalen van de voorzitter #12 nog lekker sentimenteel gaan doen. Dus voor nu ga ik het er op houden dat we het jaar aan het afronden zijn. Sonia heeft de winnaars van de Gouden Voorzet inmiddels hun 1.5m aan cheque uitgereikt en het filmpje zal binnenkort op onze socials verschijnen. Ondertussen is Linda druk bezig met de UIT, de workshops en het bijhouden van onze socials. Dat gaat d'r goed af, zolang ze geen blauwe bessen naar haar hoofd krijgt op haar werk 😉  Ondertussen is ook de overdracht van al onze portefeuilles in gang gezet en is Niels druk bezig met de continuïteit van de lobbygroep.

Ook onze derde ALV is inmiddels geweest, waar ons nieuwe meerjarenbeleidsplan is ingestemd. Aangezien ik het grootste gedeelte van de avond ruzie gemaakt heb met de tablet voor de livestream, was ik blij dat het toch deels fysiek was. We waren blij verrast over de opkomst midden in de zomer en een tikkeltje teleurgesteld over de temperatuur. Want het is warm in een driedelig pak in een sporthal in Olympos kan ik je vertellen. Gelukkig konden we daarna weer een verfrissend drankje drinken in het Sportcafé! Een verfrissend drankje klinkt mij nu ook goed in de oren, dus dat betekent het einde van dit bestuursblog.

Op naar mijn sentimentele slotstuk #12,

Liefs,

Talita