VERHALEN VAN DE VOORZITTER #8

HET NIEUWE NORMAAL?

Nog 18 dagen totdat mijn telefoon abonnement een nieuwe maand ingaat. Wat een ontzettend boeiende info zul je denken, maar het is iets waar ik (en mijn belminuten) met smart op zitten te wachten. Toen ik vorig jaar een abonnement afsloot, deed ik dat onder het motto "normaal gesproken bel ik toch niet". Toen ik aan mijn bestuursjaar begon, had ik al vrij snel door dat bellen een ding ging worden, maar ik hoopte het met mijn belminuten te gaan redden. Toen de corona crisis ook nog om de hoek kwam kijken, had ik ineens wel heel veel telefoongesprekken.  Inmiddels ben ik (bijna) op de helft van de maand, maar ook over de helft van mijn belminuten, voor iemand die normaal niet zo snel naar de telefoon grijpt, is dat een hele uitdaging. Praten met handgebaren heeft namelijk geen enkele zin aan de telefoon, al betekend dat niet dat ik het niet probeer, want zo praat ik normaal toch ook....

Gelukkig werden de social-distancing maatregelen de afgelopen week wat versoepeld en zullen vele verenigingen hun trainingen op kunnen pakken. Het wordt zeker nog niet zoals normaal, want de 1.5 meter afstand zal nog steeds gehouden moeten worden. Vele verenigingen zijn dan ook hard aan het werk om hun protocollen rond te krijgen en op een veilige manier trainingen aan te kunnen bieden. Deze week ging ik voor het eerst weer naar Sportcentrum Olympos, niet om te sporten, maar om, net zoals normaal, even wat op kantoor te regelen. Het was bijna eng om een lege fietsenstalling, een leeg sportcafé en lege velden te zien. Ik kan dan ook niet wachten totdat alles weer een beetje normaal wordt en we weer met zijn allen op Olympos kunnen zijn!

Naast dat de studentensport in fysieke zin weer mag gaan beginnen, wordt er net zoals normaal achter de schermen hard gewerkt. Zo hebben wij samen met V.V. Van Slag en StudentenSport Nederland een pubquiz opgezet. Deze pubquiz vindt plaats op 27 mei en we hebben er ontzettend veel zin in! We hopen dan ook dat de Utrechtse studentensport zich hier laat zien & hopelijk, net zoals normaal, de (mooie) prijzen in de wacht weet te slepen!  De link naar het event vind je hier: https://www.facebook.com/events/249614719745417/

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Talita